Activitati

Cursurile sunt deschise pentru toata lumea indiferent de varsta sau ocupatie. La cursurile noastre participa si pot participa atat elevi, studenti, cat si  profesori. Datorita faptului ca nu este necesar sa veniti cu un partener de dans, veti avea ocazia sa legati noi si frumoase prietenii. Cursurile sant structurate pe diferite nivele de dificultate:incepatori, intermediari, avansati. Pentru cei pasionati, dar si merituosi, vom oferi posibilitatea de a fi  pregatiti suplimentar pentru a intra in “trupa” noastra de dans, care va participa la diferite evenimente culturale, dar si concursuri. Promovam bunele maniere si va asiguram ca timpul petrecut impreuna va va fi un bun îndrumător in misterele dansului.

Pentru desfasurarea cursurilor in cele mai optime conditii punem la dispozitie studioul de dans “Dance Stage” ce este dotat cu parchet, clima, vestiare, oglinzi si sonorizare profesionala. Cursurile sunt sustinute de instructori foarte bine pregatiti si inarmati cu multa rabdare.

Nu mai stati pe ganduri! Va asteptam !!!

Veti descoperi alaturi de noi tainele: Tangoului, Valsului Vienez, Valsului lent, Blues, Cha-cha, Disco fox-ului, Polka, dansuri de grup si multe alte dansuri.

Pentru nunta

Orice cuplu de tineri ce decid a-si uni destinele pentru totdeauna, isi doreste sa fie petrecerea vietii lor, sa fie una de neuitat.
Cel mai important moment al petrecerii este fara indoiala acela al dansului de deschidere.
Noi va putem ajuta sa pasiti cu succes pe ringul de dans in cea mai frumoasa zi din viata voastra.

Ce va oferim:

* realizarea unei coregrafii in conformitate cu dorintele dvs.
* recomandari in privinta alegerii melodiei si ritmului potrivit dvs. in cazul in care nu aveti o melodie anume preferata.
* sfaturi in privinta esteticii dansului realizat.
* recomandari privind regia intrarii si iesirii din ring.
* adaptarea dificultatii coregrafice la dorintele dvs. si timpul avut la dispozitie pana la marele eveniment al vietii dvs.
* flexibilitate mare in alegerea zilelor si orelor la care puteti veni la cursul de dans.
* posibilitatea angajarii de cupluri profesioniste pentru o demonstratie la petrecerea dvs.